יום רביעי, 22 בפברואר 2012

שווה בדיקה: מיקרוסופט מציעה הטבות אטרקטיביות לסטודנטים

אנו שמחים לבשר לכם על מספר הטבות ייעודיות לסטודנטים, אשר באמצעות הכלים והטכנולוגיות של מיקרוסופט מביאים חווית למידה איכותית ומתן דרור ליצירתיות שלכם!
  1. תחרות Imagine Cup Israel 2012 - בתחרות נקראים הסטודנטים להשתמש בטכנולוגיית מיקרוסופט ולפתור את מה שבעינהם נחשב לבעיה רבת אתגר שניצבת בפני החברה העולמית בימינו. פרטים נוספים על התחרות ניתן למצוא בעמוד הפייסבוק –Microsoft Israel Students
  2.  MSP-Microsoft Student Partner - מיקרוסופט יוצאת ב"מבצע" גיוס של סטודנטים שיתנדבו להיות השגרירים שלה. במסגרת התוכנית הסטודנטים יקבלו ממיקרוסופט MSDN, השתתפות בקורסים, מתנות, הזמנות לאירועים, הזדמנות לתת הרצאות במקומות שונים בעולם וכו'...
בתמורה הסטודנטים יעזרו להפיץ מסרים, לפתח אפליקציות ל-windows phone ולתת מענה לצרכים במוסדות האקדמיה.

לפרטים והרשמה לחץ כאן

אין תגובות: